MUSIKLAGRET i  SOLLENTUNA AB

Akustiska gitarrstärkare

66169.jpg

ZAR A-40R

Power: 40W RMS
10" Speaker
Plug input for guitar with passiv/activ-switch
XLR microphone input
Separate volume control for input for guitar and microphone
3-Band EQ with parametric mid
Controlable Spring reverb
AUX-In (3,5 mm jack)
Headphone - output (3,5 mm jack)
Standby Function (15 min)
Detachable power supply cable

1995:-

133433.jpeg

Laney LA35C

 

LANEY ACOUSTIC Designad för att ge den akustiska gitarristen en förstärkare som återger de rika, harmoniska toner som gör akustiska gitarrer så tilldragande.
 

Nyansrik och varm 35 wattare. 2-kanals. Vinklingsbart kabinett med 2 x 6,5” högt.element, med co-axial tweeter. Kanal 1 har XLR/teleingång med separat volym/reverbkontroll, idealisk att använda med sångmikrofon. Kanal 2 är en instrumentkanal med XLR/teleingång, 4-band grafisk EQ, anti-feedback, reverb och chorus. Globalt reverb, Aux in, DI-jack, samt hörl.utgång.

2195:-

810172302713_1.jpg

Ibanez T30

Ibanez Troubadour förstärkare är designade för dig som spelar akustisk gitarr. Den är lätt att bära med sig och reproducerar ett varmt och kristallklart akustiskt ljud. Läcker design med känslan av ett "hand-crafted boutique" exemplar och där stor vikt lagts på portabilitet. Vare sig du har ett gig i ett café, pub eller övar hemma så kommer din Troubadour snart bli en lika naturlig del av din utrustning som din gitarr.
T30 har också mikrofoningång med separat volymkontroll, inbyggt chorus och reverb samt AUX-ingång för dig som vill koppla in en musikspelare.

Effekt: 30W @ 8O
Högtalare: 8" Coaxial Speaker (with tweeter).
Kontroller: Guitar Channel with Volume, Bass, Treble, Chorus Speed and ON/OFF switch, Microphone Channel with Volume, Bass Treble, Master with Reverb, Master Volume. In-, outputs: Guitar input, Microphone input(XLR), Headphone out, Aux input.
Kabinett: Closed back w / Tilt up System.
Storlek: 340(W) x 240(D) x 276(H).
Vikt: 6,2 kg

 

1995:-